top of page

TV-gezichten intrigeren

Wat interesseert de Belg? Google heeft de zoektermen vrijgegeven die in 2023 het meest gevraagd werden. En wat blijkt: TV-gezichten blijven bovenaan, alle digitalisering ten spijt.

Nationaal staat Sven Pichal op één (VRT-gezicht en pedofiel) en internationaal Pierre Palmade (Franse komiek die tot over zijn oren in de cocaïne voetgangers doodreed).

In de categorie waarom-vragen spant een vraag de kroon die ons allen al maanden wakker houdt: ‘waarom is Chiara uit Big Brother?’

Wat leren we uit deze Google-lijstjes? Het bevestigt dat TV-gezichten aandacht blijven trekken. Alle tiktokkers en influencers ten spijt. De modale Belg blijft geïntrigeerd door elk gezicht dat op zijn scherm verschijnt. En dat kan nuttig zijn om te gebruiken als kapstok voor je verhaal in je magazine of voor een cover-die-de-aandacht-trekt.

Het volledige Google-overzicht vind je hier.

Recente blogposts

Alles weergeven

De ijdelheid van Oost-Vlaamse burgemeesters

Zijn vrouwelijke burgemeesters ijdeler dan mannelijke? Het antwoord is volmondig ja. Prijkt jouw burgemeester met foto in het infoblad van je gemeente? In Oost-Vlaanderen zetten nagenoeg àlle vrouweli

Comments


Image by Jonah Pettrich

Dank je wel

om hier te wezen

Heb je collega's of vrienden die ook het virus van bladenmaker opgelopen hebben? Neem ze mee naar dit forum. Samen weten we zoveel meer.

Stuur deze nieuwsbrief naar mijn collega!

Dank je wel!

bottom of page